Prawdziwe smaki naszych czekolad, w połączeniu z wyjątkowymi dodatkami to zestawienie które musi się udać!
Blondie to trochę inne brownie – z białą czekoladą. Smakuje nadzwyczaj dobrze, rozkosznie rozpływa się w ustach, jest lżejsze i delikatniejsze od ciemnego brata. Wybornie smakuje z dodatkami. Kiedy pokroicie je na małe kawałki, to wyrzuty somienia są mniejsze, gdy będziecie sięgać po kolejny, bo naprawdę nie można im się oprzeć.
Brownie nie jest typem ciasta szczególnie złożonym – nie potrzeba do jego przygotowania ani zbyt dużo czasu, ani specjalistycznego sprzętu, ani szczególnych zdolności. Potrzebne są natomiast duże ilości dobrej czekolady, którą obsesyjnie kochamy. A brownie jest wtedy szczególnie wyborne: mocno czekoladowe, intensywnie pachnące, ciężkie i wilgotne.
Nasze propozycje idealnie wkomponują się w jesienne wieczory i zachwycą różnymi smakami!
BLONDIE:
Naturalne
Kokosowe
Z malinami
BROWNIE:
Naturalne
Z orzechami
Z whisky