14 listopada 2025

Tarty i Quiche w Akademii Pomysłów

Świat kulinariów to nie tylko przepisy – to sztuka łączenia smaków, kreatywność i radość tworzenia. W Akademii Pomysłów wierzymy, że każdy może odkryć w sobie pasję […]
14 listopada 2025

Torty i Desery Lodowe przez Cały Rok!

Czy lody to tylko letnia przyjemność? Absolutnie nie! W ramach cyklu warsztatów Akademia Pomysłów udowodniliśmy, że lody mogą być gwiazdą menu przez cały rok – zarówno […]
23 września 2025

Szkolenie Lodziarskie z Ekspertem Instytutu Gelateneo

Zapraszamy na intensywne, dwudniowe szkolenie prowadzone przez młodego, ale już uznanego technologa z renomowanego Instytutu Gelateneo w Bolonii – jednego z najbardziej prestiżowych ośrodków edukacyjnych w […]
23 września 2025

Nowy Oddział PGD w Zabrzu już Otwarty!

Dziękujemy za wspólne świętowanie otwarcia nowego oddziału PGD w Zabrzu! 17 września był dla nas dniem pełnym pozytywnych emocji, inspirujących rozmów i wyjątkowych spotkań. Otwarcie nowego […]
22 września 2025

Warsztaty z czekolady i pralin

Informujemy, że we wrześniu odbywają się wyjątkowe warsztaty z czekolady i pralin w ramach Akademii Pomysłów, poświęcone sztuce pracy z czekoladą i tworzeniu pralin. Spotkania odbywają […]
14 sierpnia 2025

Ruszyły Warsztaty z Ciast Bankietowych

Nasza warszawska pracownia pękała w szwach! Zainteresowanie pierwszymi warsztatami z nowego cyklu Akademii Pomysłów przerosło nasze oczekiwania. Już od pierwszych minut było jasne, że ciasta bankietowe to nie […]
17 czerwca 2025
ciasta z bachy 40x60

Bierzemy na blat – Ciasta z Blachy!

Rozpoczęliśmy kolejny temat w Akademii Pomysłów – Ciasta z blachy 40×60. Podczas warsztatów uczestnicy uczą się, jak zaprojektować i przygotować wielowarstwowe ciasta w dużym formacie. Program warsztatów […]
4 czerwca 2025
pieczywo

Dni Otwarte w Kolbuszowej za nami.

28 maja odbyły się dni otwarte w naszym oddziale w Kolbuszowej. Był to wyjątkowy dzień pełen atrakcji i inspirujących pokazów, który na długo pozostanie w pamięci […]
20 maja 2025

Szkolenie – Doskonałość w Czekoladzie

W dniu 19 maja 2025 roku, odbyło się w Bąkowie ekskluzywne szkolenie jak tworzyć desery w czekoladzie. Warsztaty poprowadził Paweł Ignaciuk, główny szef Akademii Czekolady firmy […]

Receptury
Wypiekamy Inspiracje Republika Smaku LinkedIn Instagram